• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Թթվասերով Տորթ

Թթվասերով Տորթ

Բաղադրիչներ

 

Խմորի համար՝

  • «Անի‎» Թթվասեր՝ 400 գ
  • Շաքարավազ՝ 1 բաժակ
  • Սոդա՝ 1 թ/գ
  • Ալյուր՝ 3 բաժակ
  • Աղ՝ 1 պտղունց
  • Վանիլին

 

Կրեմի համար՝

  • «Անի‎» Թթվասեր՝ 200 գ
  • Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  • Վանիլին

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Խմորի պատրաստման համար խառնեք թթվասերը, շաքարավազը, սոդան, ալյուրը, վանիլինը և աղը: Որպեսզի խմորը հարթ ու թեթև ստացվի, ալյուրն անպայման անցկացրեք մաղով:
  2. Ստացված խմորը բաժանեք 4 մասի՝ խմորից առանձնացրեք ևս մեկ փոքր հատված, որը կօգտագործեք զարդարման համար։
  3. Յուրաքանչյուր շերտ թխեք նախապես՝ 200°C տաքացված ջեռոցում 8-10 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը:
  4. Թխված շերտերը թողեք սառչեն:
  5. Պատրաստեք կրեմը՝ հարելով 200 գ թթվասերը և շաքարավազը, մինչև ստացվի նուրբ ու միասեռ զանգված:
  6. Շերտերը միացրեք իրար՝ յուրաքանչյուրը առատորեն պատելով կրեմով։
  7. Վերջում փոքր թխվածքի փշրանքով զարդարեք տորթի վերնամասը՝ նրան տալով գեղեցիկ և յուրօրինակ տեսք:

Վայելեք այս համեղ թթվասերով տորթը մեկ բաժակ թեյի կամ սուրճի հետ։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում