• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Թխվածքաբլիթ «Բանան»

Թխվածքաբլիթ «Բանան»

Թխվածքաբլիթ  «Բանան» 
 
Բաղադրիչներ
Խմորի համար` 
Կարագ-200գ 
Անի թթվասեր-200գ 
Փխրեցուցիչ 1.5թ.գ 
Ալյուր 450 գրամ 
 
Միջուկի համար` 
Անի կաթնաշոռ -200գ 
Շաքարավազ -140գ 
Վանիլին –ըստ ճաշակի 
Ձու -1 հատ 
Օսլա- 2 ճ.գ. 
Շաքարի փոշի – 1ճ.գ 
 
Պատրաստման եղանակը՝ 
Սենյակային ջերմաստիճանի կարագին ավելացնում ենք թթվասերը և հարիչով լավ հարում: Այնուհետև ալյուրին խառնում ենք փխրեցուցիչը և մաղով անցկացնելով ավելացնում ենք կարագի և թթվասերի համասեռ զանգվածին: Ստացվում է փափուկ և նուրբ խմոր: Խմորը բաժանում ենք ընկույզից մի քիչ մեծ 30-40 գնդի, դնում ափսեի մեջ, ծածկում թաղանթով և ուղարկում սառնարան՝ 30 րոպե: 

Միջուկի համար խառնում ենք կաթնաշոռը, շաքարավազը, վանիլինը մեկ ձվի դեղնուցը, օսլան: Ստանում ենք միասեռ զանգված: 
Գնդերը սռանարանից հանում ենք, գրտնակում օվալաձև, դնում միջուկը,  ամրացնելով եզրերը՝ գլանաձև փաթաթում, տալիս բանանի ձև: 
Թխում ենք նախապես տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե, 180 աստիճան ջերմաստիճանում, մինչև թեթև վարդագունելը: 
Պատրաստի թխվածքաբլիթներին ցանել շաքարի փոշի: 



Այս հետաքրքիր թխվածքը ոչ միայն կլրացնի սուրճի սեղանը, այլ կարող է լուծել նաև օրվա ընթացքում փոքրիկ ընդմիջում անելու խնդիրը: Ամռան  շոգ օրերինին, երբ ցանկանում ես քաղցրդ  հագեցնել ինչ-որ թեթև, բայց հագեցնող դեսերտով, կարող ես ճաշակել այս չափազանց օգտակար և համեղ թխվածքաբլիթները՝ մեկ բաժակ Juicinad-ի զովացուցիչ ըմպելիքով:                            

 

Բարի ախորժակ

 

 

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում