• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
 Կաթնաշոռային Թխված Տոստեր

Կաթնաշոռային Թխված Տոստեր

Բաղադրիչներ

  • Հացի շերտեր  – 2 հատ
  • Կաթնաշոռ – 100 գր
  • Ձու – 1 հատ
  • Կաթ – 50 մլ
  • Մեղր կամ շաքարավազ – 1 ճ/գ
  • Վանիլին – ½ թ/գ
  • Կարագ – տապակելու համար

 

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռը խառնեք մեղրի (կամ շաքարավազի) հետ։
  2. Հացի շերտի վրա քսեք այդ խառնուրդը և փակեք երկրորդ շերտով (ինչպես սենդվիչ)։
  3. Առանձին ամանի մեջ խառնեք ձուն, կաթը և վանիլինը։
  4. Թաթախեք հացը ձվի խառնուրդի մեջ և տապակեք կարագով՝ մինչև ոսկեգույն դառնա։
  5. Մատուցեք մեղրով կամ հատապտուղներով։

Բարի ախորժակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում