• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռով լցոնած պղպեղ

Կաթնաշոռով լցոնած պղպեղ

Բաղադրիչներ 

Անի կաթնաշոռ - 300գ.

Պանիր - մոցառելա

Աղ

Չորացած ռեհան

Սխտոր - 1ատամիկ

Պղպեղ - 2 հատ (բուլղարական) 

 

Պատրաստման եղանակը

Կաթնաշոռը լավ տրորել, վրան ավելացնել քերած պանիրը, աղը՝ ըստ ճաշակի, չորացած ռեհանը և սխտորը: լավ խառնել:

Ամբողջական պղպեղը  լցոնել կաթնաշոռի խճողակով, գդալով լավ տրորելով և ամրացնելով ներսի զանգվածը, որպեսզի կտրելիս չթափվի: Այնուհետև կտրատել պղպեղը կլոր օղակների ձևով 1-2 սմ հաստությամբ, կամ  նավակնեի տեսք տալ:

 

Սառը ուտեստը պատրաստ է: Բարի ախորժակ:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում