Բաղադրիչներ
Անի կաթնաշոռ - 300գ.
Պանիր - մոցառելա
Աղ
Չորացած ռեհան
Սխտոր - 1ատամիկ
Պղպեղ - 2 հատ (բուլղարական)
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռը լավ տրորել, վրան ավելացնել քերած պանիրը, աղը՝ ըստ ճաշակի, չորացած ռեհանը և սխտորը: լավ խառնել:
Ամբողջական պղպեղը լցոնել կաթնաշոռի խճողակով, գդալով լավ տրորելով և ամրացնելով ներսի զանգվածը, որպեսզի կտրելիս չթափվի: Այնուհետև կտրատել պղպեղը կլոր օղակների ձևով 1-2 սմ հաստությամբ, կամ նավակնեի տեսք տալ:
Սառը ուտեստը պատրաստ է: Բարի ախորժակ: