• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռով կեքսեր

Կաթնաշոռով կեքսեր

Բաղադրիչներ

 

«Անի‎» կաթնաշոռ - 200 գ.

«Անի‎» թթվասեր - 2 ճ.գ

Բուսայուղ - 2 ճ.գ,

Ձու -  2 հատ

Շաքարավազ- 1 բաժակ

Սոդա - 0,5 թ.գ. (հանգցնել 1 թ.գ. քացախի կամ կիտրոնահյութի մեջ)

Ալյուր - 1 բաժակ

Վանիլին - ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Ամանի մեջ լցրեք կաթնաշոռը, թթվասերը, ձվերն ու վանիլինը: Լավ խառնեք, մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
  2. Ավելացրեք շաքարավազը և բուսայուղը, շարունակելով խառնել, մինչև շաքարավազը մասամբ լուծվի:
  3. Առանձին փոքր ամանի մեջ սոդան հանգցրեք քացախի կամ կիտրոնահյութի մեջ: Երբ այն ակտիվանա, ավելացրեք խմորին և խառնեք:
  4. Խառնելով, մաս առ մաս ավելացրեք ալյուրը՝ ստանալով միջին խտության խմոր:
  5. Պատրաստված խմորը լցրեք կեքսի համար նախատեսված ձևամանների մեջ, որը նախապես ձեթապատել եք խոհանոցային վրձնով:
  6. Թխեք 180°C նախապես տաքացված ջեռոցում՝ 25-30 րոպե, մինչև կեքսերը ոսկեգույն դառնան:

Խորհուրդ

Կեքսերի պատրաստման ժամանակ կարող եք ավելացնել չոր մրգեր կամ ընկույզ՝ հավելյալ համ հաղորդելու համար:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում