Բաղադրիչներ`
Թխվածքաբլիթ 250 գ
Շաքարավազ 60 գ
Անի կաթ 125 մլ
Շաքարավազ 5 գ
Կարագ 150 գ
Կակաո 60 գ
Շոկոլադ 150 գ
Ձեթ 4 գ
Սուֆլեի համար՝
Կարագ 180 գ
Խտացրած կաթ 100 գ
Կիտրոնի հյութ 10 մլ
Ջուր -150 գ
Շաքարավազ-300 գ
Ջնարակի համար՝
Շոկոլադ 200 գ
Սերուցք 200 մլ
Պատրաստման եղանակը`
Կաթին ավելացնել շաքարավազը, դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով թողնել 3-4 րոպե։ Ավելացնել կակաո խառնել, ավելացնել նաև կարագ՝ խառնելով թողնել ևս 5 րոպե, վերցնել կրակից։ Թխվածքաբլիթները կտրատել, ավելացնել ստացված շոկոլադե զանգվածը և լավ խառնել։ Լցնել կաղապարի մեջ, թողնել սառնարանում։ Սուֆլեի պատրաստման համար անհրաժեշտ է կարագը հարել, ավելացնել խտացրած կաթ, հարել ևս 2-3 րոպե։ Ջրին ավելացնել շաքարավազ, դնել կրակին, թողնել եռա և մի քիչ թանձրանա։ Ձվի սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութ, լավ հարել, մաս-մաս ավելացնել շաքարավազով զանգվածը, դարձյալ հարել։ Մաս-մաս ավելացնել կարագի և խտացրած կաթի խառնուրդը, լավ հարել և հավասարապես լցնել թխվածքաբլիթային զանգվածի վրա։ 1-2 ժամ թողնել սառնարանում։ Ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է շոկոլադին ավելացնել սերուցք, հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել թխվածքին։ Բարի ախորժակ