• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Վանիլային պաղպաղակ

Վանիլային պաղպաղակ

Վանիլային պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

Անի կաթ - 500մլ

Ձու - 3 հատ

Շաքարավազ - 150գ. 

Վանիլին - 1թ.գ

 

Պատրաստման եղանակը

3 ձվի դեղնուցը 1ճ.գ շաքարավազով լավ խառնել, ավելացնել կաթը, խառնել: Ստացված զանգվածը եփել թույլ կրակի վրա, մինչև թանձրանալը: Եփելու ընթացքում ավելացնել վանիլինը: Թողնել հովանա: 

3 ձվի սպիտակուցին ավելացնել 130գ շաքարավազ: Ձեռքի հարիչով խառնել զանգվածը մինչև շաքարավազը հալվի: Դնել գոլորշուն և խառնելով եփել այնքան, որ լավ տաքանա բայց չպետք է եռա: Տաք վիճակում զանգվածը հարիչով լավ հարել մինչև փրփրի՝ ինչպես բեզեն: 

Դեղնուցով և կաթով զանգվածին գդալ- գդալ ավելացնել բեզեն և լավ խառնել, մինչև համասեռ զանգված դառնալը: ՏԵղափոխել համապատասխան տարայի մեջ և 6 ժամ պահել սռցախցում: 

Վանիլային թարմ, համեղ պաղպաղակը պատրաստ է:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում