• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Տապակած Դդմիկ Թթվասերի Սոուսով

Տապակած Դդմիկ Թթվասերի Սոուսով

Բաղադրիչներ

Դդմիկ՝ 3-4 հատ

Սխտոր՝ 2 պճեղ

Սամիթ՝ կես փունջ

Անի Թթվասեր՝ 3 ճ/գդ

Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Բուսայուղ

 

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկը կտրատել օղակ-օղակ և աղ ցանել։ Ջրքամելուց հետո, տապակել  բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկեգույն դառնալը: Տապակած դդմիկները լցնել քամիչի մեջ, որպեսզի ավելորդ յուղը քամվի:

 

Պատրաստել թթվասերով սոուսը

Սխտորը ճզմել, սամիթը մանր կտրատել, խառնել թթվասերի հետ, ավելացնել աղ, պղպեղ և, ցանկության դեպքում, մի քիչ սունելի։

Մատուցման ափսեի մեջ  աղցանը դասավորել ըստ հերթական շերտերի. առաջին շերտը դնել դդմիկը, վրան տարածել թթվասերի սոուսը, ապա ըստ հերթականության: Վերջում զարդարել մանր կտրատած սամիթով:

Համեղ բանջարեղենային աղցանը պատրաստ է, կարող եք մատուցել ինչպես փլավների, այնպես էլ տապած մսով կերակուրների հետ։

 

Բարի աղորժակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում