• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Քաղցր պանրիկ

Քաղցր պանրիկ

Բաղադրիչներ

  • Անի Կաթնաշոռ – 500 գ
  • Անի Թթվասեր – 100 գ
  • Ձու – 2 հատ
  • Սպիտակաձավար – 1 ճաշի գդալ
  • Շաքարավազ – 0.5 բաժակ
  • Վանիլ
  • Շոկոլադ – 100 գ

 

Միջուկի համար

  • Կակաո – 2 ճաշի գդալ
  • Ընկույզ, չամիչ, չիր, շոկոլադ՝ ըստ ցանկության

 

Պատրաստման ընթացքը

  1. Թթվասերը, կաթնաշոռը, ձուն, սպիտակաձավարը, շաքարավազը և վանիլը բլենդերով խառնեք մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
  2. Ըստ ճաշակի ավելացրեք կակաո, ընկույզ, չամիչ կամ չիր:
  3. Տապակի մեջ փայլաթիթեղ դրեք, լցրեք խառնուրդը և հարթեցրեք մակերեսը:
  4. Տապակը դրեք ավելի մեծ և խոր ամանի մեջ, որը լցված է կիսով չափ ջրով:
  5. Ջեռոցում եփեք 160°C-ում 30 րոպե:
  6. Եփելուց հետո հանեք, սառեցրեք և 30-40 րոպե դրեք սառցախցիկը:
  7. Սառած պանրիկը զգուշորեն հանեք փայլաթիթեղից:
  8. Շոկոլադը հալեցրեք գոլորշու վրա և լցրեք պանրիկի շերտիկների վրա:
  9. Կտրատեք պանրիկը տաք դանակով և մատուցեք:

Բարի ախորժակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում