• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Ալադի մածունով

Ալադի մածունով

Բաղադրիչներ
Ալյուր 2,5 բաժակ
Ձու 1 հատ
Անի մածուն 0,5 լ
Շաքարավաղ 3-4 ճ․գ
Աղ 0,5 թ․գ
Սոդա 1 թ․գ

Պատրաստման եղանակ Մածունը լցնում ենք որևէ փոքրիկ կաթսայի մեջ ու դնում կրակին, խառնելով տաքացնում ենք այնքան, որ գոլից մի փոքր ավելի տաք լինի:Գոլ մածունը հարում ենք սենյակային ջերմաստիճանի ձվի հետ։Այնուհետև ավելացնում ենք աղը, սոդան ու ալյուրն իրար խառնած։Խառնում ենք այնքան, մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Թասը ծածկում ենք, դնում մի կողմ, սպասում ենք 20 րոպե: Տապակի մեջ արևածաղկի ձեթ ենք լցնում, թողնում ենք լավ տաքանա, որից հետո լցնում ենք խմորը գդալով։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում