Բաղադրատոմսեր
![1904-dfv-16812008908333.jpg](https://static.ucraft.net/fs/ucraft/userFiles/aniproduct/images/1904-dfv-16812008908333.webp)
Ձուն, շաքարավազը, մեղրը, կաթը և կարագը միասին խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա։ Խառնել այնքան
Կաթին ավելացնել շաքարավազը, դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով թողնել 3-4 րոպե։ Ավելացնել կակաո խառնել,
¼ բաժակ տաք Անի կաթի մեջ ավելացնում ենք խմորիչը, շաքարավազը, աղը, 1 ճ.գ. ալյուրը, խառնում ենք և թողնում 15 րոպե։ Մնացած կաթը...
Կաթնաշոռը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք կակաո, շաքարավազը, վանիլինն ու մի փոքր կաթ և հարում:
Կաղամբը մանր կտրատում ենք, գազարը և սոխը՝ մաքրելուց հետո նույնպես բարակ շերտերով կտրատում։
Կաթսայի մեջ տաքացնել կարագը կամ ձեթը, ավելացնել կտրատած մանդակը։ Տապակել մոտ 3-5 րոպե, ապա
Թխվածքաբլիթները բլենդերում մանրացնում ենք, այնուհետև սենյակային ջերմաստիճանի կարագի հետ ենք խառնում: Զանգվածը լցնում ենք...