Բաղադրատոմսեր
Հարեք ձուն, շաքարավազը, մեկ պտղունց աղը և վանիլինը, մինչև զանգվածը դառնա թեթև և փրփրուն: Ավելացրեք...
Բանանը և ելակը բլենդերով լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, հարել այնքան միչև շաքարավազը հալվի: Այնուհետև ավելացնել...
Ձեռքի հարիչով խառնել զանգվածը մինչև շաքարավազը հալվի: Դնել գոլորշուն և խառնելով...
Մածունը, ձուն, թթվասերը, շաքարավազը, աղը , բուսայուղը լավ խառնել. ավելացնել փխրեցուցիչը, շարունակել խառնել:
Խմորը քիչ հանգստանալուց հետո, երբ ,մակերեսին կհայտնվեն փոքրիկ պղպջակներ, ավելացնել չամիչը, որը նախապես թաթախված կլինի ալյուրով կամ օսլայով: Դանդաղ խառնել:
Խմորը բաժանում ենք ընկույզից մի քիչ մեծ 30-40 գնդի, դնում ափսեի մեջ, ծածկում թաղանթով և ուղարկում սառնարան՝ 30 րոպե:
Ձուն, շաքարավազը, մեղրը, կաթը և կարագը միասին խառնել և դնել ջրային գոլորշու վրա։ Խառնել այնքան
Կաթին ավելացնել շաքարավազը, դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով թողնել 3-4 րոպե։ Ավելացնել կակաո խառնել,