• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Դարչինով ռուլետ

Դարչինով ռուլետ

Դարչինով ռուլետ


Բաղադրիչներ՝
Ալյուր - 3 ճ.գ.
Կարագ - 100 գ.
Անի կաթ - 1 ճ.գ.
Դարչին - 20 գ.
Ձու -2 հատ
Շաքարավազ - 200 գ.
Չոր խմորիչ - 1 ճ.գ.

Պատրաստման եղանակը՝
¼ բաժակ տաք Անի կաթի մեջ ավելացնում ենք խմորիչը, շաքարավազը, աղը, 1 ճ.գ. ալյուրը, խառնում ենք և թողնում 15 րոպե։ Մնացած կաթը միացնում ենք ձվի, շաքարի և հալած կարագի հետ։ Այնուհետև լցնում կաթ-խմորիչ խառնուրդի մեջ և խառնում, աստիճանաբար ավելացնում ենք նաև ալյուրը, մինչև խմորը փափկի։ Թողնում ենք տաք տեղում՝  35-45 րոպե որից հետ խմորը բաժանում 2-3 մասի։Գրտնակում ենք, քսում հալած կարագը, վրան շաղ տալիս շաքարավազն ու դարչինը, ռուլետի նման փաթաթում ենք և մանր կտրատում, բլիթների միջև հեռավորություն թողնելով տեղափոխում թխման թերթիկի վրա և թողնում 20 րոպե։ Դնում ենք 180-190 C տաքացրած ջեռոցը 20-25 րոպե։ Եվ վերջ համեղ ռուլետները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ․

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում