• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
Խտացրած կաթով տորթ

Խտացրած կաթով տորթ

 

Բաղադրիչներ

  • ալյուր - 3
  • ձու - 2 հատ,
  • շաքարավազ - 1 ճաշի գդալ,
  • թթվասեր - 140 մլ,
  • կարագ - 100 գ,
  • սոդա, ապխտած - 0,5 թեյի գդալ,
  • խտացրած կաթ - 12 ճ

 

Պատրաստման եղանակ

Ձուն և շաքարավազը հարիչով լավ հարում ենք մոտ 4 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել թթվասերն ու հալեցրած կարագը։ Հարում ենք ևս մի երկու րոպե, հետո ավելացնում սոդան, ալյուրը և լավ խառնում ենք։ Խմորի կաղապարներին քսել կարագ, այնուհետև լցնել խմորը և զգուշորեն դնել մեկական թեյի գդալ խտացրած կաթ յուրաքանչյուր քեյքի մեջտեղում, ապա դնել ջեռոցում և թխել մոտ 10 րոպե, 180 աստիճանում։

Բաղադրատոմսեր

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում