Բաղադրիչներ
- ալյուր - 3
- ձու - 2 հատ,
- շաքարավազ - 1 ճաշի գդալ,
- թթվասեր - 140 մլ,
- կարագ - 100 գ,
- սոդա, ապխտած - 0,5 թեյի գդալ,
- խտացրած կաթ - 12 ճ
Պատրաստման եղանակ
Ձուն և շաքարավազը հարիչով լավ հարում ենք մոտ 4 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել թթվասերն ու հալեցրած կարագը։ Հարում ենք ևս մի երկու րոպե, հետո ավելացնում սոդան, ալյուրը և լավ խառնում ենք։ Խմորի կաղապարներին քսել կարագ, այնուհետև լցնել խմորը և զգուշորեն դնել մեկական թեյի գդալ խտացրած կաթ յուրաքանչյուր քեյքի մեջտեղում, ապա դնել ջեռոցում և թխել մոտ 10 րոպե, 180 աստիճանում։