• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Ծաղկակաղամբով աղցան

Ծաղկակաղամբով աղցան

Ծաղկակաղամբով աղցան

 

Բաղադրիչներ

 

Կաղամբ (ծաղկակաղամբ) - 500 գր

Հավի փափկամիս - ըստ ճաշակի

Վարունգ - 1 հատ

Սամիթ - 1 կապ

Սոխ - 50 գր

 

Սոուսի համար՝

 

Մայոնեզ - 70 գր

Անի թթվասեր - 70 գր

Սոյայի սոուս - 1 ճ/գ

Աղ - ըստ ճաշակի

Աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

 

Ծաղկակաղամբը զգուշորեն լվանում ու մանր կտրատում ենք։ Սոխը, սամիթն ու վարունգը նույնպես մանր-մանր կտրատում ենք։

 

Այժմ պատրաստում ենք սոուսը, որի համար բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք առանձին տարայի մեջ ու խառնում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։ Աղցանի բաղադրիչներին ցանկության դեպքում ավելացնում ենք մանր կտրատած հավի եփած փափկամիս։ Այդպես այն ավելի հագեցնող է լինում։

 

Աղցանին ավելացնում ենք սոուսն ու համեմում աղով և պղպեղով։Աղցանը պատրաստ է։ 

 

Բարի ախորժակ:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում