Ծաղկակաղամբով աղցան
Բաղադրիչներ
Կաղամբ (ծաղկակաղամբ) - 500 գր
Հավի փափկամիս - ըստ ճաշակի
Վարունգ - 1 հատ
Սամիթ - 1 կապ
Սոխ - 50 գր
Սոուսի համար՝
Մայոնեզ - 70 գր
Անի թթվասեր - 70 գր
Սոյայի սոուս - 1 ճ/գ
Աղ - ըստ ճաշակի
Աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ծաղկակաղամբը զգուշորեն լվանում ու մանր կտրատում ենք։ Սոխը, սամիթն ու վարունգը նույնպես մանր-մանր կտրատում ենք։
Այժմ պատրաստում ենք սոուսը, որի համար բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք առանձին տարայի մեջ ու խառնում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։ Աղցանի բաղադրիչներին ցանկության դեպքում ավելացնում ենք մանր կտրատած հավի եփած փափկամիս։ Այդպես այն ավելի հագեցնող է լինում։
Աղցանին ավելացնում ենք սոուսն ու համեմում աղով և պղպեղով։Աղցանը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ: