• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Ծույլ Նապոլեոն

Ծույլ Նապոլեոն

Բաղադրիչներ

 

  • Անի կաթ - 1 լ
  • Շաքարավազ - 300 գ.
  • Ձու - 4 հատ
  • Վանիլին - 1 թեյի գդալ
  • Ալյուր - 60 գ.
  • Կարագ - 60 գ.
  • Շերտավոր խմոր առանց խմորիչ - 500 գ.

 

Պատրաստման եղանակը

 

Կաթով կաթսայի մեջ ավելացնել շաքարավազը և դնել միջին կրակի վրա։ Իսկ հետո ամանի մեջ ավելացնել ձուն, ալյուրը և վանիլինը։ Այնուհետև ձվով լի  զանգվածը հոսքով լցնել տաք կաթի մեջ՝ խառնելով։Երբ կրեմը թանձրանա և սկսի եռալ, հանել վառարանից։Կրեմին ավելացնել և հարել։ Խմորը կտրատել փոքր քառակուսիների։Թխել նախապես 190C տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե։Պատրաստի խմորից կեղևը կտրատում ենք մանր կտորների և մի փոքր հատված պահում զարդարելու համար։Խմորին ավելացնել սառեցրած կրեմը և խառնել։Տեղափոխեք կաղապարի մեջ և ուղարկեք սառնարան 2-3 ժամով։

 

 

Ծույլ Նապոլեոն, Նապոլեոն, խմորեղեն, թխվածք, պատրաստել

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում