• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռային կրեմ

Կաթնաշոռային կրեմ

Բաղադրիչներ՝
Անի կաթնաշոռ - 250 գր
Կակաո - 3 ճ/գ
Անի կաթ - 100 մլ
Շաքարավազ - 2 ճ/գ
Վանիլին - 0,5 թ/գ
Ընկույզ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Կաթնաշոռը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք կակաո, շաքարավազը, վանիլինն ու մի փոքր կաթ և հարում։ Ստացված զանգվածը լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում ենք ընկույզն ու 1-2 ժամ պահում ենք սառնարանում։Սառնարանում պահելուց հետո այն պնդանում ու վերածվում է պաղպաղակի։ Այս կրեմը կարող եք օգտագործել ինչպես տորթերի համար, այնպես էլ որպես առանձին դեսերտ։

Բարի ախորժակ․

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում