• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
Կաթնաշոռով աղանդեր առանց ալյուրի

Կաթնաշոռով աղանդեր առանց ալյուրի

 

 

 

   Բաղադրիչներ

 

  • Ani կաթնաշոռ 5% - 500 գ
  • Ani կաթ - 200 մլ
  • Ձու - 4 հատ
  • Վանիլին - 1 ճ.գ
  • Մեղր - 10 գ
  • Նուշ - 10 գ
  • Ընկույզ - 5գ
  • Հնդկական ընկույզ - 5գ
  • Չամիչ - 10 գ 

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

Ձվերը ջարդել և զգուշությամբ առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից: Սպիտակուցը դնել սառնարան։ Դեղնուցը լցնել խորը ամանի մեջ։Կաթնաշոռը լցնել դեղնուցով ամանի մեջ, ավելացնել կաթ, վանիլին և հարում։ Սառեցված ձվի սպիտակուցը հարել մինչև պնդանալը (10-15 րոպե):

Փոքր չափաբաժնով հարած սպիտակուցը  ավելացնել կաթնաշոռի զանգվածին։ Սպիտակուցի յուրաքանչյուր չափաբաժնից հետո նրբորեն խառնել զանգվածը:Արդյունքում կստացվի օդային, հեղուկ զանգված։ Ստացված խմորը լցնել բարձր կողքերով սիլիկոնե թխման ամանի մեջ (տրամագիծը՝ 18 սմ): Եփելու ընթացքում աղանդերը կբարձրանա գրեթե 2 անգամ, հետո նստում է, նկատի ունեցեք սա կաղապարը ընտրելիս: Թխել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մինչև ոսկե դարչնագույնը (40-50 րոպե):

 

 

 

Կաթնաշոռ, Անիկաթնաշոռ, Աղանդեր, Թթվասեր, творог

Բաղադրատոմսեր

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում