• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցան

Բաղադրիչներ՝

Կաղամբ - 400 գ
Գազար - 150 գ.
Կարմիր սոխ - 1 հատ
Անի թթվասեր - 3 ճ.գ. Մայոնեզ - 3 ճ.գ.
Խնձորի քացախ - 1 ճ.գ.
Անի մածուն - 1 ճ.գ.
Մանանեխի հատիկներ - 1 ճ.գ.
Շաքարավազ - 1 ճ.գ.
Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝ 
Կաղամբը մանր կտրատում ենք, գազարը և սոխը՝ մաքրելուց հետո նույնպես բարակ շերտերով կտրատում։ Ամբողջ բանջարեղենը լցնում ենք խորը ամանի մեջ։ Առանձին տարայի մեջ պատրաստում սոուսը՝ խառնելով թթվասերը, խնձորի քացախը, մածունը, մանանեխը, շաքարավազը, աղն ու պղպեղը։ Բանջարեղենին ավելանցում ենք սոուսը և խառնում։Թողնում 5-10 րոպե, որից հետո կարող ենք մատուցել։

Բարի ախորժակ․

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում