• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
Կարկանդակ «Զեբրա»

Կարկանդակ «Զեբրա»

Բաղադրիչներ

  • շաքարավազ - 2 բաժակ
  • ձու - 5 հատ
  • կակաո փոշի - 2 ճ․գ․
  • սոդա - 1թ․գ․
  • կարագ - 200 գ
  • Ani product-ի թթվասեր - 1 բաժակ
  • ալյուր - 2 բաժակ

 

Պատրաստման եղանակ

Ձուն հարել շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը։ Ավելացնել 2 բաժակ մաղած ալյուրը, սոդան, հալած  կարագը, թթվասերը և  հարել (ցանկալի է հարիչով)։ Խմորը բաժանել երկու հավասար մասերի։ Մի մասին ավելացնել 2 ճաշի գդալ ալյուր, մյուսին՝ 2 ճաշի գդալ կակաո։ Խառնել այնպես, որ գնդիկներ չլինեն։ Խմորը պետք է լինի բարակ թթվասերի խտության։Վերցնել թղման կաղապար (26–28 սմ) բուսայուղով պատել լցնել կենտրոնի մեջ տարբեր խմորի փոքր չափաբաժիններով (յուրաքանչյուրը մեկ ճաշի գդալ): Մի խառնեք։Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում կես ժամ։ Եթե ​​կարկանդակի վերին մասը արդեն թխված է, իսկ միջինը դեռ ոչ, ապա պետք է կարկանդակը ծածկել փայլաթիթեղով, իջեցնել ջերմաստիճանը մինչև 180 աստիճան և թխել մինչև պատրաստ լինելը։

Բաղադրատոմսեր

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում