• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
Կիտրոնով կարկանդակ

Կիտրոնով կարկանդակ

 

Բաղադրիչներ

 

  • կիտրոն - 300 գ
  • շաքարավազ - 200 գ
  • ալյուր - 500 գ
  • Ani product-ի թթվասեր - 300 գ
  • կարագ - 200 գ
  • սոդա - 5 գ
  • քացախ - 10 մլ
  • օսլա - 10 գ
  • դեղնուց - 1 հատ
  • շաքարի փոշի մատուցման համար



Պատրաստաման եղանակ

 

 Խառնել  ալյուրն ու թթվասերը։ Սոդան խառնել քացախի հետ և ավելացնել ալյուրի զանգվածին։ Սառը կարագը քերել քերիչով և մաս-մաս ավելացնել պատրաստի զանգվածին։ Կիտրոնի կորիզները հանել և ճզմել, խառնել շաքարավազն և օսլան , որ միջուկը շատ ջրիկ չլինի: Խմորը բաժանել 3 մասի։ Երկու գնդի յուրաքանչյուրի քաշը   պետք է լինի 200գ, գրտնակել բարակ կլոր շերտերի։ Յուրաքանչյուր շրջանագծի տրամագիծը պետք է լինի 1,5 սմ ավելի մեծ, քան ձեր կաղապարի տրամագիծը:Առաջին  շերտի վրա քսել կիտրոնե միջուկը։ Ծածկել երկրորդով: Խմորի մնացած փոքր կտորից փաթաթել 1,5 սմ լայնությամբ շերտ, փաթաթել տորթի շուրջը և պատառաքաղով թեթևակի նաղշեր անել։ Կարկանդակի մակերեսին  հարած դեղնուց քսել։ Թխել ջեռոցում 180°C 20 րոպե։ Մի քիչ թողնել սառչի, այնուհետև ցանել  շաքարի փոշի և մատուցել։

Բաղադրատոմսեր

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում