• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Մածունով կարկանդակ

Մածունով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

Անի մածուն -500 մլ

Ալյուր - 800գ

Թթվասեր - 2 ճ.գ

Ձու 2-3 հատ

Շաքարավազ 1 ճ.գ.

Աղ -0,5թ.գ.

Փխրեցուցիչ -1,5թ.գ.

Բուսայուղ -2ճ. գ.

 

Միջուկի համար

Կարտոֆիլ -5-6 հատ՝ միջին չափսի

Կանաչի- ըստ ճաշակի

Սոխ-1-2 հատ

Բուսայուղ-30մլ

Կարմիր պղպեղ

Սև պղպես

Աղ

 

Պատրաստման եղանակը

Մածունը, ձուն, թթվասերը, շաքարավազը, աղը , բուսայուղը լավ խառնել. ավելացնել փխրեցուցիչը, շարունակել խառնել: Ալյուրը պետք է անցկացնել մաղով և քիչ քիչ ավելացնել զանգվածին: Հունցել ձեռքերին չկպչող, բայց փափուկ խմոր: Թողնել հանգստանա 15- 20 րոպե:

Միջուկի համար. խաշել կարտոֆիլը, տրորել, ավելացնել սոխառած, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, մանր կտրատած կանաչի:

Սեղանին բուսայուղ անել, խմորը բաժանել ոչ շատ փոքր գնդերի, ձեռքով տափակեցնել, մեջտեղում դնել կարտոֆիլե խճողակը և տալ կարկանդակի ձև:

Խորը թավայում առատ բուսայուղ լցնել, թողնել լավ տաքանա, կարկանդակները տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը:

 

Վայելել տաք-տաք՝ Անի կաթնամթերքի թանով:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում