Բաղադրիչներ
Ձու - 3 հատ
Շաքարավազ - 1 բաժակ
Անի կաթ - 1 բաժակ
Կարագ - 100 գրամ
Փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
Վանիլին - 1 թ/գ
Ալյուր - 1,5-2,5 բաժակ
Կակաո - 5 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
Ձվերը և շաքարավազը հարել միասին։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացրեք սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակեք հարել։ Ավելացրեք կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակեք հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացրեք այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։
Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։