• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Շոկոլադե բիսկվիտ

Շոկոլադե բիսկվիտ

Բաղադրիչներ

 

Ձու - 3 հատ

Շաքարավազ - 1 բաժակ

Անի կաթ - 1 բաժակ

Կարագ - 100 գրամ

Փխրեցուցիչ - 1 թ/գ

Վանիլին -  1 թ/գ

Ալյուր -  1,5-2,5 բաժակ

Կակաո -  5 ճ/գ 

 

Պատրաստման եղանակը



Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։

 

Ձվերը և շաքարավազը հարել միասին։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացրեք սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակեք հարել։ Ավելացրեք կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակեք հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։

Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացրեք այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։

Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ 

 

Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։


Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում