• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Շոկոլադե չիզքեյք

Շոկոլադե չիզքեյք

Բաղադրիչներ

  • շոկոլադե թխվածք - 200գ
  • կարագ - 2 ճ/գ
  • սպիտակ շոկոլադ - 150գ
  • սերուցքային պանիր - 600գ
  • Ani product-ի թթվասեր - 300գ
  • շաքար - 1 բաժակ
  • հավկիթ - 3 հատ
  • լիկյոր - 60մլ

Զարդարման համար

  • քերած շոկոլադ
  • հատապտուղներ
  • հարած սերուցք

 

Պատրաստաման եղանակ

24սմ տրամագծով ֆորման ծածկել թղթով։ Թխվածքաբլիթը մանրացնել, ավելացնել կարագը և հարել։ Լցնել ֆորմայի մեջ, եփել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում 10 րոպե։ Ջեռոցը չանջատել։ Շոկոլադի մի մասը մանրացնել,մյուս մասը հալեցնել։ Հարել սերուցքային պանիրը, թթվասերը, շաքարը և հավկիթները։ Ավելացնել մանրացված և հալեցրած շոկոլադը, լիկյորը։ Լցնել ստացված զանգվածը ֆորմայի մեջ նախորդ շերտի վրա։ Չիզքեյքը դնել ջեռոցի միջին հատվածում, եփել 1 ժամ։ Չիզքեյքը թողնել սառչի և դնել սառնարանը 4 ժամով։ Մատուցելուց առաջ զարդարել այն։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում