Բաղադրիչներ
- շոկոլադե թխվածք - 200գ
- կարագ - 2 ճ/գ
- սպիտակ շոկոլադ - 150գ
- սերուցքային պանիր - 600գ
- Ani product-ի թթվասեր - 300գ
- շաքար - 1 բաժակ
- հավկիթ - 3 հատ
- լիկյոր - 60մլ
Զարդարման համար
- քերած շոկոլադ
- հատապտուղներ
- հարած սերուցք
Պատրաստաման եղանակ
24սմ տրամագծով ֆորման ծածկել թղթով։ Թխվածքաբլիթը մանրացնել, ավելացնել կարագը և հարել։ Լցնել ֆորմայի մեջ, եփել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում 10 րոպե։ Ջեռոցը չանջատել։ Շոկոլադի մի մասը մանրացնել,մյուս մասը հալեցնել։ Հարել սերուցքային պանիրը, թթվասերը, շաքարը և հավկիթները։ Ավելացնել մանրացված և հալեցրած շոկոլադը, լիկյորը։ Լցնել ստացված զանգվածը ֆորմայի մեջ նախորդ շերտի վրա։ Չիզքեյքը դնել ջեռոցի միջին հատվածում, եփել 1 ժամ։ Չիզքեյքը թողնել սառչի և դնել սառնարանը 4 ժամով։ Մատուցելուց առաջ զարդարել այն։