• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Պանրային ֆոնդյու

Պանրային ֆոնդյու

Պանրային ֆոնդյու

 

Բաղադրիչներ

 

Պանիր պինդ - 400 գրպանիր պարմեզան - 200 գր

Պանիր ռոկֆոր - 50 գր

Անի կաթ - 100 գր

Կարագ - 60 – 70 գր

Համեմունք - ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

 

Պինդ պանիրները խոշոր քերիչով անցկացնում ենք, իսկ պարմեզանն անցկացնում ենք մանր քերիչով: Պանրի բոլոր տեսակները խառնում ենք, ավելացնում ենք կաթը այնքան, որպեսզի չծածկի պանրային զանգվածը:

 

Ստացված զանգվածը մոտ 1 ժամ թողնում ենք, որ հանգստանա սենյակային պայմաններում:Այնուհետև դնում ենք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառներով հասցնում ենք եռման աստիճանի։ Սակայն կարևոր է, որ զանգվածը չեռա։ Երբ զանգվածը լավ տաքանում է, ավելացնում ենք նաև կարագը, այնուհետև` խոշոր քերիչով անցկացրած ռոկֆոր պանիրը:

 

Երբ զանգվածը միասեռ է դառնում, հանում ենք կրակից։ Համեմունքներն ավելացնում ենք ըստ ճաշակի: Այստեղ օգտագործել ենք պապրիկա:

 

Մատուցում ենք ցանկացած հարմարավետ մատուցամանով կտրատած խնձորի, տանձի, լոլիկի, բրոկոլիի, հացի (նախընտրելի է սև հաց) հետ: Վայելում ենք տաք վիճակում: 

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում