• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Վանիլային չիզքեյք

Վանիլային չիզքեյք

Վանիլային չիզքեյք

Բաղադրիչներ
Հիմք՝
Թխվածքաբլիթ - 250 գր
Կարագ - 160 գր
Միջուկի համար՝
Պանիր մասկարպոնե - 250 գր
Անի թթվասեր - 300 գր
Շաքարավազ - 150 գր
Ձու - 3 հատ
Վանիլին - 2 պտղունց

Պատրաստման եղանակը 
Թխվածքաբլիթները բլենդերում մանրացնում ենք, այնուհետև սենյակային ջերմաստիճանի կարագի հետ ենք խառնում: Զանգվածը լցնում ենք յուղաթղթապատ քանդվող ձևամանի մեջ և ձեռքերով տարածելով ու կողքեր ձևավորելով՝ ստանում ենք տորթի հիմքը և 30 րոպեով տեղափոխում ենք սառնարան:Պատրաստում ենք միջուկը:Անի թթվասերն ու վանիլինը լավ հարում ենք, այնուհետև ավելացնում մասկարպոնեն, ձվերը ու կրկին լավ հարում ենք:Կրեմը լցնում ենք հիմքի մեջ և 1 ժամով տեղափոխում նախօրոք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:Չիզքեյքը հանում ենք ջեռոցից, հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի և 3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:

Բարի ախորժակ․

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում