• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Վիեննական Չիզքեյկ

Վիեննական Չիզքեյկ

Բաղադրիչներ

 

Թխվածքաբլիթ - 170 գր

Կարագ - 80 գր

 

Միջուկի համար՝

Կարագ - 90 գր

Շաքարավազ - 180 գր

Վանիլային շաքարափոշի - 1 ճ/գ

Ձու - 6 հատ

Անի կաթնաշոռ - 800 գր

 

Պատրաստման եղանակ

 

Թխվածքաբլիթները հարում ենք բլենդերի օգնությամբ: Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ, ապա ավելացնում ենք փափկած կարագն ու խառնում։ Իսկ հետո դնում ենք 160 աստիճան տաքացված ջեռոցում և եփում 10 րոպե: Միջուկի պատրաստումը Կաթնաշոռը անցկացնում ենք մաղով, ավելացնում ենք կարագ և խառնում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված։ Այնուհետև հարում ենք սպիտակուցը: Հարած սպիտակուցները լցնում ենք կաթնաշոռային զանգվածի մեջ՝ զգուշորեն խառնելով։ Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ։ Դնում ենք 160 աստիճան տաքացված ջեռոցում ու եփում 50-60 րոպե։ Այնուհետև 40 րոպե թողնում ենք կիսաբաց ջեռոցում, ապա հանում ենք ու թողնում, որ սառչի սենյակային պայմաններում։

Վիեննական շոռակարկանդակ, թխվածք կարկանդակ, կարկանդակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում