Բաղադրիչներ
Թխվածքաբլիթ - 170 գր
Կարագ - 80 գր
Միջուկի համար՝
Կարագ - 90 գր
Շաքարավազ - 180 գր
Վանիլային շաքարափոշի - 1 ճ/գ
Ձու - 6 հատ
Անի կաթնաշոռ - 800 գր
Պատրաստման եղանակ
Թխվածքաբլիթները հարում ենք բլենդերի օգնությամբ: Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ, ապա ավելացնում ենք փափկած կարագն ու խառնում։ Իսկ հետո դնում ենք 160 աստիճան տաքացված ջեռոցում և եփում 10 րոպե: Միջուկի պատրաստումը Կաթնաշոռը անցկացնում ենք մաղով, ավելացնում ենք կարագ և խառնում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված։ Այնուհետև հարում ենք սպիտակուցը: Հարած սպիտակուցները լցնում ենք կաթնաշոռային զանգվածի մեջ՝ զգուշորեն խառնելով։ Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ։ Դնում ենք 160 աստիճան տաքացված ջեռոցում ու եփում 50-60 րոպե։ Այնուհետև 40 րոպե թողնում ենք կիսաբաց ջեռոցում, ապա հանում ենք ու թողնում, որ սառչի սենյակային պայմաններում։