• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Տանձով թխվածք

Տանձով թխվածք

Բաղադրիչներ

 

Ձու - 2 հատ

Սոդա - 1 ճ.գ

Տանձ - 400 գ.

Շաքարավազ - 20 գ.

Գինը՝ 200 գ.

Անի մածուն - 200 գ.

Կակաոյի փոշի - 25 գ.

Կարագ - 20 գ

Շաքարավազ - 2 ճ․գ․

 

Պատրաստման եղանակը

 

Սպիտակաձավարը լցնել մածունի մեջ ավելացնել մեկ ձու, 2 ճաշի գդալ շաքարավազ և խառնել  թողնելով 30 րոպե։ Տաք տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել շաքարավազը, կտրատած տանձը և եփել թույլ կրակի վրա 10-15 րոպե։Կակաոն ավելացնել սպիտակաձավարին և խառնել։ Կաղապարի տակ շարել տանձերը, վրան լցնել շոկոլադե խմորը։ Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 180° 40-45 րոպե։

թխվածք, խմորեղեն, տանձ, pearcake

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում