• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Տորթ  մարմելադով և գետնանուշով

Տորթ մարմելադով և գետնանուշով

Բաղադրիչներ

  • խտացրած կաթ - 2 բանկա:
  • մարմելադ - 1 բաժակ.
  • գետնանուշ - 1 բաժակ։
  • վանիլին - 2 տուփ:
  • մարգարին թխելու համար - 400 գրամ:
  • շաքարավազ - 1,5 բաժակ:
  • փխրեցուցիչ - 1 տուփ:
  • ձու - 8 հատ:
  • Ani Product-ի թթվասեր - 400 միլիլիտր:




Պատրաստաման եղանակ

 

Կեքսերի պատրաստման գործընթացը պետք է սկսվի նրանից, որ ամանի մեջ հարիչով հարել ձվերը և հատիկավոր շաքարավազը մինչև թանձր փրփուրը: Այնուհետև անհրաժեշտ է մարգարինը հալեցնել ձեզ հարմար ձևով և ավելացնել շաքարով հարած ձվերին։ Կրկին զանգվածը հարիչով լավ հարում ենք։ Դրանից հետո, չդադարելով ծեծել, բարակ հոսքով լցնել խտացրած կաթը։ Հաջորդ բաղադրիչը, որը պետք է ավելացնել, թթվասերն է: Նորից ծեծել:Այնուհետև ցորենի ալյուրը մաղում ենք պատրաստված բաղադրիչներով ամանի մեջ, ինչպես նաև լցնում ենք մի փաթեթ փխրեցուցիչ և երկու պարկ վանիլ։ Խմորը կրկին լավ հարել։ Այժմ կարող եք պատրաստել միջուկը՝ մարմելադ և գետնանուշ։ Այս երկու բաղադրիչներն էլ դանակով մանրացրեք։ Խմորի կեսը լցնում ենք յուղապատ տորթի ձևամանի մեջ։ Հետո մի շերտ մանրացված մարմելադ ու գետնանուշ, իսկ վրան՝ խմորի երկրորդ կեսը։ Թխելու կերակուրը պետք է դնել ջեռոցում հարյուր ութսուն աստիճան ջերմաստիճանում և թխել մոտ հիսուն րոպե։ Շամփուրով կամ դագանակով ստուգելու պատրաստակամություն. Թխելուց հետո տորթը հանում ենք բաղադրատոմսով պատրաստված խտացրած կաթով և թողնում, որ մի փոքր սառչի։ Շրջել հարթ ափսեի վրա և շաղ տալ շաքարի փոշի։ Տորթը կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառեցված վիճակում։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում