• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Տորթ «Պանչո»

Տորթ «Պանչո»

Բաղադրիչներ

 

Խմորի համար՝

 

ձու - 4 հատ

շաքարավազ - 150 գր

ալյուր - 150 գր

փխրեցուցիչ - 1 թ/գ



Կրեմի համար՝

 

ալյուր - 35 գր

վանիլին - 5 գր

ձվի դեղնուց - 3 հատ

շաքարավազ - 150 գր

Անի կաթ - 400 մլ

Անի թթվասեր - 2 ճ/գ

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

Ձուն ու շաքարավազը հարում ենք, ապա ավելացնում ենք փխրեցուցիչն ու ալյուրը և շարունակում ենք հարել՝ ստանալով միասեռ զանգված։ Խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ ու թխում 20-25 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Այժմ պատրաստում ենք կրեմը, որի համար ձվի դեղնուցները խառնում ենք շաքարավազի, վանիլինի և ալյուրի հետ: Կաթը եռացնում ենք, լցնում դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում:  Եռացնում ենք այնքան, մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Ստացված զանգվածը թողնում ենք, որ սառչի, ապա ավելացնում ենք 2 ճ/գ թթվասեր ու հարում։ Խմորը հանում ենք ջեռոցից, բաժանում փոքր ու հավասար կտորների այնուհետև բրգաձև դասավորում՝ յուրաքանչյուր շերտը կրեմապատելով։Շերտերը ձևավորում ենք բալի հատիկներով ու գլազուրով։ Ահա և Պանչոն պատրաստ է։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում