• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Հատապտուղներով միլքշեյք

Հատապտուղներով միլքշեյք

Կաթնային միլքշեյքը ոչ միայն հրաշալի տարբերակ է շոգ եղանակին զովանալու համար, այլև էներգիա ստանալու ու վերալիցքավորվելու կատարյալ միջոց է օրվա ցանկացած պահին։ Սառեցված հատապտուղներն այս ըմպելիքին հաղորդում են վառ գույներ, թարմություն և բնական քաղցրաթթու համային նոտաներ՝ այն դարձնելով և՛ համեղ, և՛ էսթետիկորեն հաճելի։

 

Բաղադրիչներ (1 բաժին)

  • 300 մլ. կաթ
  • 1 թ.գ. մեղր
  • 30 գ. սառեցված ելակ
  • 30 գ. սառեցված հաղարջ

 

Պատրաստման եղանակ

Առաջին հերթին բլենդերով հարում ենք սառեցված ելակը և հաղարջը և հարելու ընթացքում աստիճանաբար ավելացնում կաթը: Ինչպես նաև ավելացնում ենք մեղրը և խառնում մինչև ստացվի համասեռ զանգված:

 

 Խորհուրդ

Համային ամբողջ երանգը բացահայտելու համար 20 րոպե պահեք սառնարանում:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում