• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կարմիր թավիշ

Կարմիր թավիշ

Բաղադրիչներ

 

Խմորի համար

  • 100 գ կարագ 
  • 150գ շաքարի փոշի 
  • 2 ձու 
  • 170 գ թթվասեր 
  • 190 գ ալյուր 
  • 1 ճ/գ կակաո 
  • 1 թ/գ սոդա 
  • սննդային կարմիր ներկ

 

Կրեմի համար

  • 150 գ շաքարի փոշի 
  • 200 գ սերուցք (33-35%) 
  • 450 գ կաթնաշոռային պանիր

 

Զարդարելու համար

  • 3  ելակ



Պատրաստման եղանակը

 

Բիսկվիթի պատրաստումը

Թթվասերին ավելացնել սննդային կարմիր ներկը, լավ խառնել և դնել մի կողմ, որպեսզի գույնը ամբողջությամբ ակտիվանա։ Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը հարել հարիչով, ապա աստիճանաբար ավելացնել 150 գ շաքարի փոշին և ձվերը՝ հարելով մինչև ստացվի համասեռ զանգված։ Ստացված խառնուրդին ավելացնել արդեն ներկված թթվասերը և ձեռքի հարիչով լավ խառնել։

 

Հետո խառնուրդին ավելացնել մաղով անցկացրած ալյուրը, կակաոն և սոդան և կրկին խառնել մինչև ստացվի հարթ, համասեռ խմոր առանց գնդիկների։ Խմորը լցնել նախապես պատրաստված կաղապարի մեջ և թխել 170°C ջեռոցում 40–45 րոպե։ Թխված բիսկվիթը թողնել, որ ամբողջությամբ հովանա։

 

Կրեմի պատրաստումը

Հարիչով միասին հարել կաթնաշոռային պանիրը, 150 գ շաքարի փոշին և սերուցքը՝ մինչև ստացվի համասեռ, փափուկ զանգված։

 

Տորթի հավաքումը

Հովացած բիսկվիթը զգուշությամբ հանել կաղապարից և բաժանել 3 շերտի։ Կաղապարի մեջ առաջին շերտը տեղադրել, քսել կրեմի 1/3 մասը, դնել երկրորդ շերտը, կրկին քսել կրեմի 1/3-ը և ավարտել վերջին բիսկվիթի շերտով։ Մնացած կրեմը օգտագործել տորթի արտաքին պատերը պատելու համար։

 

Տորթը դնել սառնարանում մի քանի ժամ, որպեսզի կրեմը լավ սառչի և ձևը պահպանի։ Այնուհետև զգուշությամբ հանել կաղապարից, վրան դնել ելակը և մատուցել։

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում