• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Բանանով տորթ

Բանանով տորթ

Բաղադրիչներ
Բիսկվիթների համար՝
Բանան - 2 հատ
Ալյուր - 2 ճ/գդ
Ձու - 2 հատ
Կարագ - 150 գր
Անի թթվասեր - 3 ճ/գդ
Շաքարավազ - 200 գր
Սոդա - 1/4 թ/գդ
Վանիլին - 0.5 թ/գդՇոկոլադ սև - 100 գր

Կրեմի համար՝
Շոկոլադ սև - 150 գր

Վանիլին - 1 պտղունց
Շաքարավազ - 50 գր
Կակաո - 2 ճ/գդ
Ալյուր - 2 ճ/գդՁու - 1 հատ
Անի կաթ - 250 մլ
Կարագ - 200 գր

Զարդարելու համար՝
Բանան - 2 հատ
Կակաո - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝
Բանանը հարում ենք թթվասերի ու վանիլինի հետ և խյուսի ենք վերածում: Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք կարագն ու շաքարավազը և հատ առ հատ ավելացնում ձվերը: Լցնում ենք ալյուրի կեսն ու սոդան և լավ խառնում ենք: Այնուհետև ավելացնում ենք բանանի խյուսը խառնում և ըստ անհրաժեշտության ալյուր ավելացնում: Շոկոլադը մանրացնում ենք և լցնում խմորի մեջ: Խմորը երկու մասի ենք բաժանում, լցնում  յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 30-35 րոպե: Այնուհետև երկու բիսկվիթներն էլ մեջտեղից երկու մասի ենք բաժանում:

Պատրաստում ենք կրեմը։ Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք, ավելացնում շաքարավազը, կակաոն և վանիլինն ու խառնելով համասեռ զանգված ստանում: Կրեմի մեջ լցնում ենք ալյուրն ու ձուն և կրկին խառնում ենք: Կամաց-կամաց լցնում ենք նաև գոլ կաթը:Կարագը լավ հարում ենք և լցնում շոկոլադե կրեմը: Ահա և վերջ, կրեմը պատրաստ է: Շերտերը կրեմապատում ենք և դնում իրար վրա: Զարդարում ենք տորթը բանաններով, իսկ ցանկության դեպքում տորթի կողքերին կարող ենք նաև կակաո ցանել։
Բարի ախորժակ․

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում