• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Թաթար Բորակի

Թաթար Բորակի

Բաղադրիչներ

 

Ձու - 1հատ

Ալյուր - 0,5 կգ

«‎ԱՆԻ»‎ Մածուն -150 գ

Սոխ - 3գլուխ

Յուղ - 8 ճ.գ

Ջուր - 200գ

Աղ, սխտոր՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Ձուն հարել,ավելացնել ջուրը, 1 թեյի գդալ աղը և խառնել, ավելացնել ալյուրը: Սկզբում գդալով, այնուհետև ձեռքերով հունցել պինդ խմոր: Թողնել հանգստանա:
  2. Սեղանին ալյուր ցանել, գրտնակել խմորը 1սմ հաստությամբ, այնուհետև կտրատել փոքր քառակուսիների: Եփել եռացող աղաջրում:
  3. Սոխը տապակել յուղի մեջ մինչև թափանցիկ դառնալը: Եփված և այնուհետև քամված խմորները լցնել սոխի վրա և մատուցել մածունի հետ:

 

Բարի Ախորժակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում