• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Ծիրանաչրով կարկանդակ

Ծիրանաչրով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

 

Ցորենի ալյուր 250 գ

Շաքարավազ 100 գ

Անի կաթ 50 մլ

Փխրեցուցիչ 1 ճ.գ

Ձու 2 հատ

Չորացրած ծիրան 400 գ

Ընկույզ 150 գ Աղ 1 թ.գ

 

 

Պատրաստման եղանակ

 

Ծիրանի չիրը 5 րոպե թողեք տաք ջրի մեջ, այնուհետև հանեք և կտրեք մեծ կտորներ: Խորը ամանի մեջ խառնել ալյուրը, շաքարավազը, աղը և փխրեցուցիչը: Առանձին ամանի մեջ հարել ձուն և կաթը: Ստացված խառնուրդը միացնրեք չոր բաղադրիչներին և հունցեք փափուկ խմոր: Խմորին ավելացրեք մանր կտրատած ծիրանի չիրն ու ընկույզը(զարդարման համար պահել մի քանի ընկույզ): Ստացված զանգվածը լցնում ենք կարագով յուղած կաղապարի մեջ: Շաղ տալ մնացած ընկույզը: Թխել նախապես 180°C տաքացրած ջեռուցում 25-30 րոպե:

xmorexen, խմորեղեն, կարկանդակ, պիռոգ, ծիրան

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում