• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
336-img5371-minjpg.jpg

ԿԱԹ

Կաթը բնության մեջ ամենաարժեքավոր սննդամթերքներից մեկն է: Այն պարունակում է մարդու օրգանիզմի համար անհրաժեշտ սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրեր, հանքային նյութեր և գրեթե բոլոր վիտամինները: Կաթը կալցիումի բնական աղբյուր է, որը շատ կարևոր է ոսկրերի աճի և զարգացման համար: Մարդու օրգանիզմի առողջ կենսագործունեության համար սննդաբանները խորհուրդ են տալիս  օրական օգտագործել 250-500գ․ կաթ։ Օրական անհրաժեշտ քանակությամբ կաթ օգտագործելով՝ հնարավոր է խուսափել բազմաթիվ հիվանդություններից: Կաթի մարսելիությունը մոտ 98 % է։ Կաթը նաև օգտագործվում է մաշկի խնամքի համար։ Ասում են, որ պատմության մեջ ամենահայտնի գեղեցկուհիներից մեկը՝ Կլեոպատրան, օգտագործում էր կաթ ու մեղր, որպեսզի մաշկը միշտ թարմ ու գեղեցիկ պահեր։

«ANI PRODUCT» գործարանում վերամշակվում է Արագածի լանջերին տեղակայված ֆերմերային տնտեսությունների (ֆերմաների) ալպիական մարգագետիններում սնվող կովերի կաթը։ Այն աչքի է ընկնում բարձր սննդային արժեքով ու օգտակար հատկություններով։ Ֆերմաների արոտավայրերը գտնվում են ծովի մակարդակից 1800 և ավելի մետր բարձրության վրա, ինչը երաշխավորում է էկոլոգիապես մաքուր կաթի բարձր որակը։ 

 

 

848-poqr-kat-15917742334512.jpg

 

 

Կովի կաթ ըմպելի պաստերացված 3,2%

100 գրամը պարունակում է․

  • յուղ՝ 3,2%
  • սպիտակուցներ՝ 2,8%
  • ածխաջրեր՝ 4,1%
  • կալորիականությունը՝ 58կկալ/242կՋ

 

Քաշը՝ 1,0լ±3%

Քաշը՝ 0,5լ±3%

Բաղադրությունը՝ կովի անարատ կաթ, կովի յուղազրկված կաթ։

 

 

1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում