• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
315-img5377-minjpg.jpg

Կաթնաշոռ

Կաթնաշոռը չափազանց օգտակար մթերք է, և հենց այդ պատճառով էլ բժիշկները խորհուրդ են տալիս հնարավորինս շատ կաթնաշոռ ուտել: Այն հարուստ է կալցիումով և ֆոսֆորով, որոնք նպաստում են ատամների, ոսկրահյուսվածքների, մազերի, եղունգների և նյարդային համակարգի բարելավմանը։ Ժամանակակից սննդաբաններից շատերի կարծիքով օրական 100 150գ կաթնաշոռ պետք է ներառել սննդաբաժնի մեջ։ Հենց այսքան չափաբաժինն օգնում է բարելավել նյութափոխանակությունը, կանխել ճարպակալումը և խթանել իմունային համակարգը։

Կախված պատրաստման եղանակից` կաթնաշոռը կարող է ունենալ 0,5 տոկոսից մինչև 18 տոկոս յուղայնություն պարունակող կաթնային ճարպեր։ Ի դեպ՝ ճարպերն առավել մեծացնում են օրգանիզմում կալցիումի յուրացմանը։

847-katnashor.jpg

Կաթնաշոռ 7%, 0,5%

100 գրամը պարունակում է․

  • յուղ՝ 7,0%, 0,5%

  • սպիտակուցներ՝ 16%

  • ածխաջրեր՝  2,0%

  • կաթնաթթվային մանրէներ՝ 1գ≥107 ԳԱՄ

  • կալորիականությունը՝ 135կկալ/560կՋ

 

Քաշը՝ 200գ ± 3%
Քաշը՝ 90գ ± 3%

 

Բաղադրություն՝ կովի անարատ կաթ, կովի յուղազրկված կաթ, կաթնաշոռի մակարդ (լակտոկոկերի խառնուրդ):

 

889-katnashor.jpg

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում