• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
377-img6058-minjpg.jpg

Թան

Թանը լայն տարածում ունի Կովկասի լեռնային շրջանների բնակիչների և Միջին Ասիայի ժողովուրդների մոտ, որտեղ ավանդաբար արտադրվում է մածուն: Թանի մասին խոսելիս կարելի է նրան վերագրել բոլոր այն դրական հատկանիշները, որոնք կան մածունի մասին։ Այն պարունակում է բնական միկրոօրգանիզմների յուրօրինակ կոմբինացիա, որն ունի բիոքիմիական բարձր ակտիվություն: Լավացնում է նյութափոխանակությունը, ակտիվորեն նպաստում է քաշի նվազեցմանը։

 

Այս զովացուցիչ ու կազդուրիչ հեղուկն այնքան սիրված է մեր ժողովրդի կողմից, որ այն նաև ասացվածքների մեջ է հայտնի՝ «Թթու թան չի, ամեն մարդու բան չի», «Փորձած թանն անփորձ մածունի հետ չես փոխի»։

 

Թանը երկու եղանակով են ստանում՝ մածունը լավ հարելով ու ջուր ավելացնելով, և խնոցու մեջ կաթի սերը հարելով։ Հիմա խնոցու փոխարեն սարքավորումներն են կարագն ու թանն առանձնացնում, սակայն երկու եղանակով էլ շատ համեղ ու օգտակար թան է ստացվում։ Այն նաև շատ սիրելի սպասի, թանապուրի և մածնաբրդոշի հիմնական բաղադրիչն է։

Լավ թան ստանալու համար պետք է հմտորեն համադրել մածունն ու ջուրը, ըստ ճաշակի՝ նաև աղը։ «ANI PRODUCT»-ի թանն աչքի է ընկնում հենց այս հմտությամբ։ Բացի այդ՝ թան ստանալու համար օգտագործվում է մեր ընկերության անարատ կաթից ստացված մածունն ու էկոլոգիապես մաքուր աղբյուրի ջուրը։

844-tan.jpg

Թան 1,5%

100 գրամը պարունակում է

  • յուղ` 1,5%
  • սպիտակուցներ` 2,4%
  • ածխաջրեր` 2,0%
  • կաթնաթթվային մանրէները` 1գ≥107ԳԱՄ
  • կալորիականությունը՝ 31կկալ/129կՋ

Քաշը՝ 0,5լ±3%

 

Բաղադրություն՝ կովի անարատ կաթ, չոր յուղազրկված կաթ, կովի յուղազրկված կաթ, կերակրի աղ, մածունի մակարդ (թերմոֆիլ կաթնաթթվային ստրեպտոկոկերի և լակտոկոկերի խառնուրդ):

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում