Բաղադրիչներ
- հասուն բանան - 3
- ձու - 2
- շաքարավազ - ½ բ.
- Ani product-ի կաթ - ½ բ.
- հնդկընկույզի քերուք - ½ բ.
- ալյուր - 1 բ.
- աղ
- սոդա - ½ թ.գ.
- վանիլին - ½ թ.գ.
- դարչին - ½ թ.գ.
Պատրաստաման եղանակ
Հարել ձուն և կաթը, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և համեմունքը: Խառնել հնդկընկույզի քերուքը, հալած յուղն ու ճզմած բանանը: Տապակել չկպչող տապակի մեջ, ցածր կրակով: Առաջին կողմը եփվելուց հետո, դարձնել փենքեյքը և եփել երկրորդ կողմը: