• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Բանանով փանքեյք

Բանանով փանքեյք

 

Բաղադրիչներ

  • հասուն բանան - 3
  • ձու - 2
  • շաքարավազ - ½ բ.
  • Ani product-ի կաթ - ½ բ.
  • հնդկընկույզի քերուք - ½ բ.
  • ալյուր - 1 բ.
  • աղ
  • սոդա -  ½ թ.գ.
  • վանիլին - ½ թ.գ.
  • դարչին - ½ թ.գ.

 

Պատրաստաման եղանակ

Հարել ձուն և կաթը, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և համեմունքը: Խառնել հնդկընկույզի քերուքը, հալած յուղն ու ճզմած բանանը: Տապակել չկպչող տապակի մեջ, ցածր կրակով: Առաջին կողմը եփվելուց հետո, դարձնել փենքեյքը և եփել երկրորդ կողմը:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում