Բաղադրիչներ
- ալյուր - 180 գ
- կարագ - 100գ
- մանր շաքարավազ - 50գ
- մանդարինի կեղևի քերուկ
- դարչին - 1/2 թ/գ
- Ani product-ի կաթ - 1-3 ճ/գ
- մարմելադ - 100գր
Պատրաստաման եղանակ
Ամանում խառնել ալյուրը, կարագը, շաքարավազը, մանդարինի քերուկը և դարչինը։ Ձեռքերով վերածելլ փշրանքների։ Դանդաղ ավելացնել կաթը և դարձնել փափուկ խմոր։ Փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 30 րոպե։Այս ընթացքում
տաքացնել վառարանը 180 աստիճան։ Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ։ Կտրատել սրտիկաձև։ Խմորները տեղավորել թխման թղթով պատած ջեռոցի սկուտեղի վրա։ Կենտրոնում տեղավորել մարմելադը։ Թխել 10-20 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Մատուցել սառը վիճակում։