• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Թխվածքաբլիթ մարմելադով

Թխվածքաբլիթ մարմելադով

 

Բաղադրիչներ

  • ալյուր - 180 գ
  • կարագ - 100գ
  • մանր շաքարավազ - 50գ
  • մանդարինի կեղևի քերուկ
  • դարչին - 1/2 թ/գ
  • Ani product-ի կաթ - 1-3 ճ/գ
  • մարմելադ - 100գր

 

Պատրաստաման եղանակ

Ամանում խառնել ալյուրը, կարագը, շաքարավազը, մանդարինի քերուկը և դարչինը։ Ձեռքերով վերածելլ փշրանքների։ Դանդաղ ավելացնել կաթը և դարձնել փափուկ խմոր։ Փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 30 րոպե։Այս ընթացքում 

տաքացնել վառարանը 180 աստիճան։ Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ։ Կտրատել սրտիկաձև։ Խմորները տեղավորել թխման թղթով պատած ջեռոցի սկուտեղի վրա։ Կենտրոնում տեղավորել մարմելադը։ Թխել 10-20 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Մատուցել սառը վիճակում։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում