• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնային բիսկվիթ

Կաթնային բիսկվիթ

 

Բաղադրիչներ

  • սերուցքային կարագ - 300 գր․
  • Ani product-ի կաթ - 100 մլ․
  • շաքարավազ - 350 գր․
  • ձու - 6 հատ
  • ալյուր - 300 գր․
  • օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 100 գր․
  • փխրեցուցիչ - 15 գր․
  • աղ

 

Պատրաստման եղանակ

Իրար խառնել կարագը, շաքարավազը և աղը, հարել դրանք։ Այնուհետեւ, մեկ առ մեկ ավելացնել զանգվածին ձու, շարունակելով հարել։ Ալյուրը խառնել օսլայի և փխրեցուցիչի հետ, այնուհետեւ ավելացնել այդ զանգվածին կաթը։ Ստացված խառնուրդը  ավելացնել խմորին։ Ամանը պատել թղթով և դնել ջեռոց 180C, 30-40 րոպե:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում