Բաղադրիչներ
- սերուցքային կարագ - 300 գր․
- Ani product-ի կաթ - 100 մլ․
- շաքարավազ - 350 գր․
- ձու - 6 հատ
- ալյուր - 300 գր․
- օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 100 գր․
- փխրեցուցիչ - 15 գր․
- աղ
Պատրաստման եղանակ
Իրար խառնել կարագը, շաքարավազը և աղը, հարել դրանք։ Այնուհետեւ, մեկ առ մեկ ավելացնել զանգվածին ձու, շարունակելով հարել։ Ալյուրը խառնել օսլայի և փխրեցուցիչի հետ, այնուհետեւ ավելացնել այդ զանգվածին կաթը։ Ստացված խառնուրդը ավելացնել խմորին։ Ամանը պատել թղթով և դնել ջեռոց 180C, 30-40 րոպե: