• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Նարնջով կարկանդակ

Նարնջով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  • ալյուր - 2 բաժակ
  •  մարգարին - 150 գր․
  • աղ - մի պտղունց
  • Ani product-ի կաթ - 0,5 բաժակ
  • խմորիչ - 1 թ․գ․
  • շաքարավազ - 1 ճ․գ․

Միջուկի համար՝

  • նարինջ - 1 հատ խոշոր
  • շաքարավազ - 1 բաժակ
  • ձու - 1 հատ

 

Պատրաստաման եղանակ

Խմորը պատրաստելու համար կաթը գոլացնել, ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը և խառնել, ապա թողնել հասունանա։ Մարգարինն ալյուրի հետ լավ տրորել, ավելացնել կաթը, աղը և խմորը հունցել, թողնել մեկ ժամ՝ մինչև լավ հասունանալը։ Նարինջը մսաղացով աղալ, խառնել շաքարավազին։ Խմորը բաժանել երկու մասի։ Ջեռոցը տաքացնել 190-210 C, տապակը յուղել, խմորը ավելացնել, վրան լցնել շաքարավազով նարինջը, փռել խմորի երկրորդ շերտն այնպես, որ ծածկի նախորդին։ Ձուն հարել, քսել վրան և թխել մինչև վարդագունելը։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում