• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Շոկոլադե կեքսեր

Շոկոլադե կեքսեր

Բաղադրիչներ

  • կարագ - 250 գ
  • շաքարավազ - 200 գ
  • ձու - 5 հատ.
  • Ani product-ի կաթ - 5 ճ.գ. լ.
  • ալյուր - 3 ճ.գ.
  • փխրեցուցիչ - 1,5 թեյի գդալ
  • կակաո - 1 թ.գ կամ շոկոլադ՝ 50 գ
  • խտացրած կաթ - 3-4 ճ.գ.

 

Պատրաստաման եղանակ

Ալյուրը խառնել կակաոյի և փխրեցուցիչի հետ։ Շոկոլադ օգտագործելու դեպքում այն ​​պետք է լուծվի կաթի մեջ մինչև միասեռ լինի և ավելացվի հեղուկ բաղադրիչների խառնուրդին։ Կարագը, շաքարավազը և ձուն հարել, ավելացնել կաթը։ Միավորել երկու խառնուրդները: Ձևաթղթերը յուղում ենք, խմորը քսում ենք 1/2 ծավալի վրա։ Խտացրած կաթ ենք լցնում։ Խմորը լցնել կաղապարի ծավալի մինչև 2/3-ը, հարթեցնել մակերեսը։ Թխել ջեռոցում մինչև պատրաստ լինի։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում