Բաղադրիչներ
- կարագ - 250 գ
- շաքարավազ - 200 գ
- ձու - 5 հատ.
- Ani product-ի կաթ - 5 ճ.գ. լ.
- ալյուր - 3 ճ.գ.
- փխրեցուցիչ - 1,5 թեյի գդալ
- կակաո - 1 թ.գ կամ շոկոլադ՝ 50 գ
- խտացրած կաթ - 3-4 ճ.գ.
Պատրաստաման եղանակ
Ալյուրը խառնել կակաոյի և փխրեցուցիչի հետ։ Շոկոլադ օգտագործելու դեպքում այն պետք է լուծվի կաթի մեջ մինչև միասեռ լինի և ավելացվի հեղուկ բաղադրիչների խառնուրդին։ Կարագը, շաքարավազը և ձուն հարել, ավելացնել կաթը։ Միավորել երկու խառնուրդները: Ձևաթղթերը յուղում ենք, խմորը քսում ենք 1/2 ծավալի վրա։ Խտացրած կաթ ենք լցնում։ Խմորը լցնել կաղապարի ծավալի մինչև 2/3-ը, հարթեցնել մակերեսը։ Թխել ջեռոցում մինչև պատրաստ լինի։