• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Բեշամել սոուս պիցցայի համար

Բեշամել սոուս պիցցայի համար

Բաղադրիչներ

  • 1.5 ճաշի գդալ ալյուր
  • 150 մլ «Անի»-ի կաթ
  • 2 ճաշի գդալ «Անի»-ի հունական յոգուրտ
  • 50 գ կարագ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 1 պտղունց մշկընկույզ
  • 0.3 թեյի գդալ աղ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Հալեցնել կարագը թավայի մեջ, ավելացնել ալյուրը և տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը՝ հաճախակի խառնելով։ 
  2. Ավելացնել կաթը, հունական յոգուրտը և ճզմված սխտորը։ Խառնել այնպես, որ չմնան գնդիկներ։
  3. Ավելացնել աղը, մշկընկույզը և եփել 3-5 րոպե թույլ կրակի վրա։

Խորհուրդ

Փորձեք սոուսը այնպես պատրաստել, որ այն չափազանց խիտ չլինի, հակառակ դեպքում, դժվար կլինի դրա հետ աշխատելը։

 

Բարի ախորժակ 

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում