• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Սառը մատչա լատե

Սառը մատչա լատե

Բաղադրիչներ (1 բաժին)

  • 1 թ.գ. մատչա փոշի
  • 2 թ.գ. տաք ջուր (≈70°C)
  • 1 թ.գ. մեղր կամ օշարակ
  • ¾ բաժակ կաթ
  • Սառույց՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակ

Նախ փոքր տարայի մեջ միացրեք մատչայի փոշին և տաք ջուրը, այնուհետև լավ հարեք, մինչև փոշին ամբողջությամբ լուծվի և ստացվի համասեռ խառնուրդ։ Դրանից հետո ըստ ցանկության ավելացրեք մեղր կամ օշարակ և խառնեք, մինչև լավ միախառնվեն։

Ստացված խառնուրդը պատրաստելուց հետո բարձր բաժակի մեջ լցրեք սառույցը, ապա ավելացրեք կաթը, և վերջում՝ մատչայի խառնուրդը։

 

Խորհուրդ

Ավելի թեթև և փրփրուն խառնուրդ ստանալու համար խորհուրդ է տրվում կաթը նախապես մի փոքր հարել, ապա լցնել սառույցի վրա։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում