• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ

Բաղադրիչներ

Կոտլետի համար

  • 1 հատ կեղևազրկված կարտոֆիլ
  • 60 գ հավի ֆարշ
  • 2 հատ ձու
  • 10 գ. ալյուր
  • աղ
  • կարմիր պղպեղ
  • սև պղպեղ
  • պաքսիմատ

 

 Սոուսի համար

  • 60 գ. սունկ
  • 1/5  սոխ
  • 15 գ. թթվասեր
  • 20 մլ. ջուր
  • 1 ճ/գ ձեթ
  • աղ
  • թարկ կանաչի

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Խմորը պատրաստելու համար խառնել ձուն, աղը, կարմիր և սև բիբարները և աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, մինչև ստացվի համասեռ զանգված: 
  2. Այնհուհետև արդեն նախապես մաքրված կարտոֆիլը անցկացնել քերիչով և սպասել որպեսզի ավելորդ հյութը դուրս գա քերուկի միջից: Հետո այդ քերուկի վրա ավելացնել արդեն պատրաստի մսային զանգվածը և խառնել:
  3. Ձեռքով պատրաստել տափակ և փոքրիկ կոտլետներ: Կոտլետները թաթախել ձվի մեջ և պատել պաքսիմատով:
  4. Նախապես տաքացնել թավան, ավելացնել ձեթ և հերթով տապակել կոտլետները 2 կողմից:
  5. Այդ ընթացքում պատրաստել սոուսը, որի համար նախապես անհրաժեշտ  է կտրատել սունկը և սոխը:
  6. Նախապես տաքացված թավայի մեջ ավելացնել ձեթ և կտրատված սոխը: Ոսկեգույն դառնալուց հետո սոխի վրա ավելացնել կտրատված սունկը և տապակել: Տապակելուց հետո ավելացնել թթվասերը և ջուրը և հասցնել մինչև եռման աստիճանի:
  7. Պատրաստի սոուսը լցնել կոտլետների վրա, ավելացնել կտրատված կանաչիները և մատուցել:

Բարի ախորժակ 

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում