Բաղադրիչներ
Խմորի համար՝
- 2 ձու
- 200 գ կաթնաշոռ
- 1 հատ խնձոր
Պատրաստման եղանակը
Խմորի պատրաստում
Առաջին հերթին կեղևազրկել խնձորը, այնուհետև անցկացնել քերիչով։ Նախապես հարել ձուն, այնուհետև ավելացնել կաթնաշոռը և խնձորի քերուկը։ Այդ ընթացքում տաքացնել ջեռոցը մինչև 190 աստիճան։ Ստացված խմորը լցնել տարայի մեջ և թխել ջեռոցում՝ 30–40 րոպե։
Զարդարում
Ցանկության դեպքում կարելի է մակերեսին ցանել շաքարի կամ դարչինի փոշի։