Բաղադրիչներ
- 180 գ հունական յոգուրտ
- 40 գ չիայի սերմեր
- 1 բանան
- մեղր ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
<<Ani Product>>-ի հունական յոգուրտին խառնել չիայի սերմերը և մեղրը, դնել սառնարանում մոտ 2 ժամ։ Նախապես կտրատել բանանը և այն բաժանել 2 մասի: Ցանկացած տեսակի թափանցիկ տարրայի մեջ գեղեցիկ դասավերել կտրատված բանանի կեսը, այնուհետև վրան լցնել սառնարանից արդեն հանված հունական յոգուրտով խառնուրդը և լցնել բանանի վրա: Այդ ամենը հարթեցնելուց հետո վրան շարել բանանի 2-րդ կեսը:
Խորհուրդ
Պատրաստի ուտեստը 2-րդ անգամ կարճ ժամանակով սառնարան դնել, որպեսզի համը էլ ավելի ընդգծվի:
Բարի ախորժակ
Այս բաղադրատոմսը թարգմանված է անգլերեն և ռուսերեն լեզուներով։