• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Յոգուրտ Պարֆե

Յոգուրտ Պարֆե

Բաղադրիչներ

  • 180 գ հունական յոգուրտ 
  • 40 գ չիայի սերմեր 
  • 1 բանան 
  • մեղր ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

<<Ani Product>>-ի հունական յոգուրտին խառնել չիայի սերմերը և մեղրը, դնել սառնարանում մոտ 2 ժամ։ Նախապես կտրատել բանանը և այն բաժանել 2 մասի: Ցանկացած տեսակի թափանցիկ տարրայի մեջ գեղեցիկ դասավերել կտրատված բանանի կեսը, այնուհետև վրան լցնել սառնարանից արդեն հանված հունական յոգուրտով խառնուրդը և լցնել բանանի վրա: Այդ ամենը հարթեցնելուց հետո վրան շարել բանանի 2-րդ կեսը:

 

Խորհուրդ

Պատրաստի ուտեստը 2-րդ անգամ  կարճ ժամանակով սառնարան դնել, որպեսզի համը էլ ավելի ընդգծվի:

 

Բարի ախորժակ

Այս բաղադրատոմսը թարգմանված է անգլերեն և ռուսերեն լեզուներով։

 

Համեղ բաղադրատմոսեր

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում