• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռային թխվածք չամիչով

Կաթնաշոռային թխվածք չամիչով

 

Բաղադրիչներ

  • Ani product-ի կաթնաշոռ - 750գ
  • ձու - 3 հատ
  • շաքարավազ - 150գ
  • կարագ - 150գ+10գ
  • Ani product-ի կաթ - 100գ
  • չամիչ - 2/3 բաժակ
  • մի պտղունց աղ
  • Ani product-ի թթվասեր մատուցման համար
  • մանրաձավար - 150գ+2ճ/գ



Պատրաստաման եղանակ

Չամիչը լվանալ, պահել տաք ջրում 10 րոպե, չորացնել։

Կաթնաշոռը հարել հարիչով, ավելացնել ձուն, շաքարավազը, աղը, կաթը և լավ խառնել։Կաթնաշոռային զանգվածին ավելացնել 150գ փափկեցրած կարագը, 150գ մանրաձավարը։Վերջում ավելացնել չամիչը, զգուշորեն խառնել։Թխման տարան պատել կարագով, ցանել 2 ճ/գ մանրաձավարը։Զանգվածը տարածել թավայում, թողնել 30րոպե։Թխել 190 աստիճանում 45 րոպե, մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջանալը։Մատուցել թթվասերով։

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում