• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

  • ալյուր – 250 գրամ
  • Ani Product-ի կաթնաշոռ – 250 գրամ
  • հավկիթ – 3 հատ
  • ձիթայուղ – 5 ճաշի գդալ
  • Ani Product-i կաթ – 300 մլ
  • շաքար – 4 ճաշի գդալ
  • վանիլին
  • փխրեցուցիչ – 10 գրամ
  • աղ – 1 պտղունց





Պատրաստաման եղանակ

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչին: Կաթնաշոռա-հավկիթային զանգվածը երկու մասի բաժանել, դրանցից մեկին ավելացնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, պատառաքաղով տրորել (պետք է թանձր զանգված ստացվի): Խմորին ավելացնել կաթը և կաթնաշոռա-հավկիթային մնացած զանգվածը (կստացվի հեղուկ խմոր): Ավելացնել մի քանի գդալ ձեթ և լավ խառնել: Մեկ շերեփ խմոր լցնել թավայի մեջ: Եթե պղպջակներ հայտնվեն, ուրեմն խմորը լավ է ստացվել: Այդպես թխել ամբողջը: Քսել կարագ և մատուցել մուրաբայով կամ մեղրով:

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում