• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Հունական Յոգուրտով Ծաղկակաղամբ

Հունական Յոգուրտով Ծաղկակաղամբ

Բաղադրիչներ

  • 1 փոքր ծաղկակաղամբի գլուխ (450–700 գ)
  • Աղ՝ եռացնելու համար
  • 2–3 ճ/գ ձիթապտղի յուղ
  • Խոշոր աղ

 

Աջիկայով ջնարակ

  • 2 ճ/գ աջիկա 
  • 1 ճ/գ կիտրոնի հյութ
  • 1 ճ/գ մեղր 
  • 1 ճ/գ հալած կարագ (կամ բուսական կարագ)

 

Յոգուրտի Սոուս

  • 180 գ «Անի»-ի հունական յոգուրտ (դասական կամ օրեգանոյի համով)
  • 1 պճեղ սխտոր՝ քերած
  • 1 ճ/գ կիտրոնի հյութ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Թարմ կանաչի (մաղադանոս կամ անանուխ)՝ զարդարելու համար

Պատրաստման Եղանակը

  1. Ջեռոցը նախապես տաքացրեք ամենաբարձր ջերմաստիճանով (մինչև 280–290°C)։
  2. Աղով ջուրը եռացրեք կաթսայում։ Ամբողջական ծաղկակաղամբը եփեք 8–10 րոպե, մինչև այն թեթևակի փափկի։ Հանեք և թողեք բաց տարածությունում 10–15 րոպե, որպեսզի չորանա։
  3. Ծաղկակաղամբը դրեք տապակի վրա, վրան քսեք ձիթապտղի յուղ, համեմեք խոշոր աղով և բովեք 20–25 րոպե, մինչև դառնա ոսկեգույն և թեթևակի կարմրի։
  4. Խառնեք ջնարակի բոլոր բաղադրիչները։ Ստացված խառնուրդի կեսը քսեք ծաղկակաղամբի վրա և ևս 5 րոպե դրեք այն ջեռոց, մինչև ջնարակը դառնա կպչուն և փայլուն։
  5. Թողեք, որ այն թեթևակի սառչի և մատուցեք յոգուրտի սոուսի վրա, մնացած ջնարակը գդալով լցրեք վրան և զարդարեք թարմ կանաչիով։

💡 Խորհուրդներ

  • Խուսափեք ծաղկակաղամբը ջրի մեջ երկար եփելուց. այն պետք է լինի փափուկ, բայց ոչ փխրուն։
  • Լրացուցիչ համի համար ուտեստը զարդարեք բոված Ձեր նախընտրելի ընկույզներով (օրինակ՝ պիստակ կամ նուշ) և մատուցեք տաք լավաշի հետ։

 

Բարի ախորժակ։

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում